Wij zijn Astrid en Inge, twee zussen.

Met een passie voor geboortes hebben wij ‘bb-baby’ opgezet. Beetje gekke passie misschien? Het is niet dat we beide tien kinderen rond hebben lopen namelijk, in een andere tijd zou dat best leuk zijn. Nu gaan we onze tijd ook graag besteden aan het helpen van anderen met een baby op komst om een mooie start te maken!

Samen hebben we vijf kinderen; beide twee jochies en Astrid nog een baby meisje ♡ We vonden het heel mooi dat we die, ook al verschillen de geboorte verhalen, in onze eigen kracht en ontspanning op de wereld mochten zetten. Helaas horen we ook heel vaak andere verhalen en daarom hebben wij een drive om vrouwen en hun (geboorte)partners te helpen om in zekerheid en ontspanning hun kindje geboren te laten worden. Want dat kan dus.

In 2019 hebben we de opleiding tot HypnoBirthing® docent gevolgd en afgerond in Antwerpen. Een heel nieuwe en fijne methode waarvan wij vinden dat iedereen daar recht op heeft! Juist daarom is het ook zo leuk en goed om de cursus als koppel te volgen. Het geeft je namelijk ontspanning en verdieping tegelijk. Heerlijk voor alle babies om hun ouders in zo’n toestand te ontmoeten… Na de opleiding volgden wij nog meer verdiepende cursussen zoals pre-natale ontwikkeling van de baby (bij Anna Verwaal), wat epigenetica voor het lichaam kan doen, medisch bevallen. Onze honger naar onderwerpen met raakvlakken met zwangerschap en geboorte is groot! We zullen ons dus altijd verder blijven verdiepen.

Dan nog even de feitjes, het gaat tenslotte over ons in dit stuk. Beiden zijn we geboren en opgegroeid in Uitgeest. We wonen hier nog steeds en zijn gelukkig met onze lieve mannen en kinderen. Astrid heeft twee jongens van vier en twee en een meisje van nul, Inge haar jongens zijn zeven en vier. Drie van de vijf zijn geboren in Uitgeest, eentje in Alkmaar na een spoedrit bij de verloskundige in de auto. Ook dat was een mooie ervaring om mee te nemen!

Tot slot: we hebben ook vier geiten. En een varkentje, ze heet Bea. Meer informatie over ons hebben jullie echt niet nodig maar mochten jullie meer info over de cursus willen ontvangen, neem dan vooral contact op!