MET TROTS PRESENTEREN WIJ…

Wij zijn zo ontzettend dankbaar voor onze bevlogen deelnemers die het traject de moeite nemen voor het schrijven van een review. Ze zijn allemaal te lezen via Google review maar met veel plezier plaatsen we de woorden bij onze gemiddelde vijf ★★★★★ reviews ook hier. Wellicht helpt het jou bij het kiezen van een top cursus voor jou, je partner én jullie baby!

★★★★★ – Geeske
Superfijne cursus! Inge en Astrid gaan erg prettig te werk en nemen je op een hele toegankelijke manier mee in de wereld van hypnobirthing. Ze zijn mega betrokken en beschikbaar voor al je vragen. Ik heb er veel aan gehad tijdens de geboorte. Bij mijn tweede zwangerschap is Inge bij ons thuis komen ‘opfrissen op maat’, wederom heel fijn. Je voelt echt de passie en liefde voor het vak!

★★★★★ – Tessa
Control freak als ik ben zat ik tijdens mijn eerste bevalling veel te veel in mijn hoofd. Dat wilde ik tijdens de tweede graag anders en dus hebben mijn partner en ik de cursus bij BB baby gevolgd.

De bijeenkomsten hadden een fijne, ontspannen en humoristische sfeer :). Er wordt veel focus gelegd op de kracht van je eigen lichaam (zonder hierover te zweverig te worden) en dit heeft ons veel vertrouwen gegeven voor tijdens de bevalling. Deze heb ik dit keer dan ook op een ontspannen en positieve manier ervaren.
Astrid en Inge hebben een hele fijne persoonlijke benadering en staan er ook voor open om je buiten de bijeenkomsten te helpen als je nog ergens mee zit. Heel fijn!Een aanrader voor iedereen die handvatten mee wil krijgen om zo goed mogelijk ontspannen je bevalling in te gaan.

★★★★★ – Pi
Hele fijne cursus die ik absoluut zou aanraden. Een hele complete cursus waarin je ontzettend veel leert, oefent, je bewust wordt van het hele proces, waarin je verbindt en waardoor je met mega veel vertrouwen de bevalling tegemoet gaat. Ik vond ’t tof dat je ook als man/partner heel erg betrokken wordt waardoor je veel meer een rol krijgt tijdens de zwangerschap en de bevalling. Eigenlijk leer je (naast veel tips en tricks) bovenal vooral te vertrouwen, los te laten, te ontspannen en daarmee het lichaam ’t werk te doen. De meiden doen ’t super leuk,hebben veel kennis en ervaring en brengen alles met heel veel humor. Het is zacht en vol aandacht & bewustzijn maar toch ook lekker nuchter en down to earth. In alle eerlijkheid keek ik (misschien zoals meer mannen) een beetje argwanend naar een zwangerschapscursus, en dan zeker naar hypnotherapie, maar dat was absoluut niet terecht. Het was super leerzaam, fijn en het zorgde ook voor meer verbinding tussen mij en mijn vriendin en mij en de baby. Niet aanstellen maar gewoon doen dus.

★★★★★ – Larissa
Deze cursus heeft ons zoveel zin en zelfvertrouwen gegeven dat zelfs manlief zin had om te bevallen! De zussen geven je super fijne tips en informatie en doen dit op een ontspannen en leuke manier. Wij gingen iedere week weer weg met een blij ontspannen gevoel. Heel veel zin in onze geboorte, nog eventjes wachten!

★★★★★ – Victoria
My partner and I joined the BB-Baby course in December/January 2022 and are absolutely glad we did, as we learned so many useful and important things. We are expecting our first child and where looking for a course that embraces natural birthing without denying the importance of potential medical interventions. The BB-Baby program very much incorporates both worlds and presents them in a sober and clear way.
Essentially teaching you how to relax and trust your body, how to prepare yourself for an at home or hospital birth, the birthing process itself and most importantly encourages you to reflect on your ideal birthing experience, letting go of fear, doubt and misperceptions or really anything negative that could prevent you from having the birth you want.
Resulting in a birth plan that we feel comfortable with and is realist and a whole toolbox of breathing and meditation exercises. An added bonus are all the great tips on breastfeeding, nursery preparations, chiropractors, medical experts in the neighbourhood, ect..
Thanks to Inge and Astrid, we feel ready to welcome our daughter in the most natural and loving way possible. I absolutely recommend every expecting couple (including the Partners!) to join this course 🙂
BR Victoria

★★★★★ – Laura

Heb de cursus als super fijn ervaren! De dames geven je allerlei handvaten hoe je fijn je zwangerschap kan ervaren en hoe je vol vertrouwen en ontspannen de bevalling in kan gaan. Daarnaast vond ik de meditatie oefeningen heel erg fijn om te doen! De cursus is zeker aan te raden!

★★★★★ – Manon
Voor de geboorte van onze dochter hebben wij een privé hypnobirthing cursus gevolgd bij bb-baby. Los van alle super tips en inzichten die je meekrijgt vanuit de cursus, denken deze meiden echt met je mee! Wij hebben ons heel vertrouwd en veilig gevoeld wat er toe heeft geleid dat wij een stuk zekerder de bevalling zijn ingegaan.
Je leert vertrouwen op je gevoel en geeft dit deels bewust maar ook onbewust mee aan je baby, hoe mooi is dat? Een echte aanrader om deze cursus bij deze twee lieve meiden te volgen!

★★★★★ – Jessica
Ik zou iedere aanstaande mama (én papa) deze cursus aanraden. Ik heb deze cursus samen met
mijn man gevolgd toen ik zwanger was van ons derde kindje, ik dacht al veel te weten na 2 goede bevallingen, maar toch nog zoveel bijgeleerd. Ik wist van te voren dat ik in het ziekenhuis medisch moest bevallen, maar desondanks heb ik zoveel de regie in eigen handen kunnen houden, doordat deze cursus je enorm bewust maakt. Een hele fijne praktische cursus, niet te zweverig, nuchter, en heel erg waardevol! Met dank aan deze cursus en aan inge&astrid een bevalling vol vertrouwen in mijzelf en mijn baby gehad.

★★★★★ – Ester
Zeer waardevolle cursus die ik samen met mijn partner heb gevolgd! Zwanger van ons 1e kindje heeft deze cursus ons veel waardevolle informatie en oefeningen verschaft waarmee wij beiden met vertrouwen de bevalling tegemoet treden. Nuchtere, no-nonsense benadering, met humor en ruimte om alle vragen te stellen. Zeker een aanrader!

★★★★★ – Femke
Wat ben ik blij dat wij niet te lang hebben gewacht met het volgen van deze mooie cursus bij de lieve zussen Inge en Astrid! De ademhalingsoefeningen, meditaties en theorielessen helpen mij om meer te ontspannen al tijdens mijn zwangerschap. De cursus zou ik omschrijven als nuchter, praktisch, ontspannen en positief! Het heeft ervoor gezorgd dat ik de geboorte en kraamtijd met nog meer vertrouwen tegemoet ga. Ook bekrachtigt en vergroot het de rol van de geboortepartner, zo waardevol! Ouders die een ontspannen en zo natuurlijk mogelijke geboorte wensen en (nog) meer vertrouwen zouden willen, raad ik deze cursus erg aan. Daarnaast is het ook erg gezellig! Iedere week keek ik weer uit naar een nieuwe cursusavond!

★★★★★ – Lex
Hele fijne en leerzame cursus, die ik zeker zou aanraden. Astrid en Inge zijn 2 prettige vrouwen die bevlogen de cursus geven. Het gebruik van humor tussendoor zorgde voor een ontspannen en luchtige sfeer. We kwamen telkens helemaal zen thuis na het oefenen met de ontspanningsoefeningen. Mijn partner was van tevoren nogal sceptisch, maar was na de eerste avond al helemaal om en enthousiast! Al met al heeft de cursus ervoor gezorgd dat ik met vertrouwen en ontspanning mijn bevallingsavontuur aanging.

★★★★★ – Lara
Bevallen eng en pijnlijk? Nee! Dankzij deze cursus kreeg ik vertrouwen en zin in wat er zou komen. Weg angst! Hallo kennis en ontspanning dankzij deze meiden! De geboorte van mijn zoontje was fantastisch! Niet eng en pijnlijk. Wel oer en intens op een prachtige manier. De cursus was ook leuk om te volgen (ook voor mannen) dankzij de gezellige sfeer, afwisseling in theorie en oefeningen en een dosis fijne humor.

★★★★★ – Kristel
Zelfs met mijn derde zwangerschap veel kunnen leren. Met humor, down-to-earth uitleg en zoveel vertrouwen in het kunnen van je lichaam. Ik heb er heel veel aan gehad. En niet alleen voor de bevalling, ook voor ontspanning kunnen vinden tijdens mijn laatste loodjes met twee kleine kinderen die rond liepen, de borstvoeding en post-partum tijd. Echt een aanrader.

★★★★★ – Lana
Deze cursus is een aanrader voor iedereen die op een ontspannen, goed geïnformeerde manier aan de bevalling wil beginnen. Tijdens de 5 avonden krijg je alle handvatten om tot rust te komen en in de diepste ontspanning die je hebt meegemaakt, door middel van ademhalingsoefeningen en visualisatie. Die je vanaf dat moment graag dagelijks toe wilt gaan passen. Doordat je samen met je partner de avonden doorloopt heb je nog meer aan elkaar en kun je alle onzekerheden wegnemen en steun vinden bij elkaar. Ik gun iedereen deze ervaring!

★★★★★ – Claire
Tijdens de eerste bevalling zo veel stress ervaren dat wij voor de tweede bevalling de hulp van bb-baby hebben gevraagd. Het heeft ons echt veel tips, inzichten en handvaten geboden en daardoor een hele fijne tweede bevalling hebben gehad. Er wordt de tijd voor je genomen, prettige vinger aan de pols en vraagbaak!

★★★★★ – Carly
Twee spontane zussen die professioneel de cursus hypnobirthing aanbieden. Helemaal niet zweverig ook mijn man vond het erg leuk!