DATA EN AANMELDEN

AANMELDEN
We ontvangen je vraag of aanmelding graag via de mail, app of telefonisch. We nemen na aanmelding zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving rond te maken. (Houd je spam mailbox goed in de gaten!)

ACTUELE DATA GROEPSLESSEN – avonden van 19:30u tot (max!) 22:00u
We willen graag zoveel mogelijk aanstaande ouders helpen, soms vragen we daarom wel eens of een wisseling in data uitkomt. Mocht er dus aan datum zijn die je niet uitkomt en wil je graag meedoen? Laat het ons even weten! We zoeken graag een oplossing.

Reeks nov ’22 (VOL): 9 nov, 16 nov, 23 nov, 30 nov 2022 (VOL) privé cursus wel te boeken
Reeks jan/feb 2023: 4 jan, 11 jan, 18 jan, 25 jan, 1 feb 2023
Reeks feb/mrt 2023: 22 feb, 8 mrt, 15 mrt, 22 mrt, 29 mrt 2023

DATA PRIVÉLESSEN
De privélessen plannen we in overleg na je aanmelding. Wil je je hiervoor aanmelden? Neem dan contact met ons op!

Yes, ik meld me aan!


PRIJZEN

De investering voor de groepscursus bedraagt €449,- per stel inclusief 21% BTW. Vaak wordt de cursus vergoed, informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.
Hiervoor krijgen jullie 5 lessen van 2,5u, een syllabus met de info die je nodig hebt, originele HypnoBirthing mp3’s. Uiteraard staan we voor, tijdens en ook na de cursus klaar voor vragen.

De investering voor een privé cursus bedraagt €595,- per stel inclusief 21% BTW. Vaak wordt de cursus vergoed, informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.
Hiervoor krijgen jullie drie lessen van 2,5u, een syllabus met de info die je nodig hebt, originele HypnoBirthing mp3’s. Uiteraard staan we voor, tijdens en ook na de cursus klaar voor vragen.

Mooi, ik doe mee!


FAQ

WANNEER KAN IK HET BEST STARTEN MET DE CURSUS?
Wat ons betreft kan dit vroeg aangezien je dan ook tijdens je zwangerschap veel uit de cursus haalt v.w.b. ontspanning en voorbereiding. Soms voelt het of je er nog niet aan toe bent na te denken over de geboorte (daarmee bedoelen we geen grote angst voor de geboorte, als je die hebt kom dan zo snel mogelijk), dan is het ook prima wat later te starten. Het is aan jou! Over het algemeen geven we aan; ergens tussen de 15 en 33 weken zwangerschap is fijn. Ben je langer dan 33 weken zwanger? Neem dan even contact op voor mogelijkheden op korte termijn.

MOET MIJN PARTNER ECHT MEE?
We zouden nooit iemand willen dwingen mee te komen natuurlijk! Dat gezegd hebbende… we bevelen het ontzettend aan. Het mooie van samen aanwezig zijn is dat jullie dit avontuur ook echt samen aan gaan. Jullie gaan samen leren hoe je niet alleen de geboorte, maar ook de binding met jullie baby én de eerste momenten samen het best aan kunnen vliegen. Het helpt vaak als we erbij zeggen dat we geen standaard les geven. We zijn nuchter, en dit helpt de meeste norse partners vaak over de streep. Tot slot; er is nog nooit een partner geweest die na les één niet meer meekwam. We durven zélfs vol overgave te zeggen dat ze het allemaal heel waardevol én ontspannend vonden om mee te doen. Jullie mogen ons bij twijfels ook altijd eerst even bellen om eea te overleggen.

Ik heb een andere vraag